Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO spelen terwijl je in de auto zit nu niet meer mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2016, 10:04 CategorieAndroid

Niantic heeft een update voor Pokémon GO uitgebracht en een feature geïntroduceerd die moet voorkomen dat mensen in de auto de game spelen. Wanneer de app merkt dat je zo’n vijftig kilometer per uur of harder rijdt, dan zullen er geen beestjes meer in beeld verschijnen (spawnen).

Pokémon GO: niet in de auto spelen

Hoewel de hype omtrent Pokémon GO een beetje is gaan liggen, werkt ontwikkelaar Niantic nog steeds hard aan het uitbrengen van updates voor de applicatie. Vandaag is er een update verschenen die ervoor moet zorgen dat autorijders (of de mensen die meerijden) ondertussen niet de kans krijgen Pokémon te vangen. Wanneer de app merkt dat je vijftig kilometer per uur of harder rijdt, dan zullen er geen beestjes in beeld verschijnen (dat noemen games ‘spawnen’). Dit moet de app een stuk veiliger gaan maken op de lange termijn.

Natuurlijk kun je altijd zachter gaan rijden, aangezien vijftig kilometer per uur best een hoge grens is, maar dan moet je je afvragen wat je achter het stuur doet. Naast het feit dat er geen beesten spawnen, worden er ook geen stappen geteld voor het uitbroeden van eieren. Ook zal je personage niet meer doorlopen in beeld, waardoor het spel dus in feite onspeelbaar is geworden. Pokémon GO speel je dan ook wanneer je gewoon over straat loopt en altijd in de gaten kunt hebben wat je doet. Uiteraard niet wanneer je achter het stuur zit.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.