Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Pokémon GO zal worden voorzien van dagelijkse missies’

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 9:53 CategorieGaming

Mogelijk zal de augmented reality-game Pokémon GO worden voorzien van dagelijkse missies, blijkt uit de code van het populaire spel. Niantic, de ontwikkelaar, heeft deze toevoeging nog niet aangekondigd, dus zijn er nog maar weinig details bekend.

Dagelijkse missies voor Pokémon GO

Waarschijnlijk krijgt het populaire spel Pokémon GO dagelijkse missies. Dit zijn kleine opdrachten die je dagelijks kunt voltooien voor (extra) beloningen, al zal het dagelijks spelen van de game al een beloning op zich zijn voor veel trainers. Niantic, de ontwikkelaar van de game, heeft de update zelf niet aangekondigd. In plaats daar van hebben enkele creatievelingen verwijzingen naar ‘daily quests’, zoals ‘First Catch of the Day’ (eerste vangst van de dag) of ‘First PokeStop of the Day’ (eerste Pokestop van de dag), gevonden in de code van het spel.

Ook is er nog een missie gevonden die simpelweg ‘Unknown’ (onbekend) heet. Daarnaast worden er dingen als ‘Current Streak Count’ en ‘Current Period Bucket’ genoemd, wat de indruk wekt dat lang en veel spelen extra beloond zal worden. Het is helaas nog niet bekend wat voor beloningen spelers zullen krijgen voor hun harde werk. Dat kunnen in-game items zijn, zoals een Incubator of wellicht in de vorm van extra PokéBalls. Wanneer de ontwikkelaar de dagelijkse missies voor Pokémon GO gaat aankondigen, is helaas niet bekend.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.