Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon trainen wordt gemakkelijker gemaakt in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2016, 10:02 CategorieAndroid

Niantic zal een update uitbrengen voor de game Pokémon GO, waardoor het voortaan gemakkelijker wordt om je Pokémon te trainen. Zo is het straks mogelijk om niet met één, maar met zes Pokémon te vechten in een gym die al onder controle is door jouw team.

Sneller trainen in Pokémon GO

Het is straks gemakkelijk om je Pokémon te trainen in Pokémon GO. Niantic, de ontwikkelaar van de app, brengt namelijk binnenkort een update uit voor het spel. Die update zorgt ervoor dat je niet met één, maar met in totaal zes Pokémon tegelijkertijd kunt trainen. Dat kan alleen in een gym die al in bezit is van jouw team. Nu is het alleen mogelijk met één Pokémon in een dergelijke gym te trainen, waardoor het proces van trainen nog behoorlijk lang kon duren. Deze update kan dat trainproces ietwat gaan verkorten.

Daarnaast is het zo dat de CP van de Pokémon in de gym wordt aangepast naar jouw sterkste Pokémon. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je constant verliest en dus minder ervaringspunten opstrijkt, aangezien je – in veel gevallen – dus met iets minder sterke monsters te maken zult krijgen. Na het vechten zal de CP van de Pokémon in de gym worden hersteld. Eerder kwam er al een andere update in het nieuws. Zo wordt het gemakkelijker om bepaalde type Pokémon te vangen in Pokémon GO.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.