Populaire app Todoist helemaal klaar voor Android 7.0 Nougat

26 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
todoist-android

De makers van de populaire applicatie Todoist hebben een grote update uitgebracht, die de app klaarmaakt voor Android 7.0 Nougat. Zo is er ondersteuning voor de splitscreen-functionaliteit en worden de snelkoppelingen van Android 7.1 al ondersteund.

Download de update voor Todoist op Android

Met tien tot vijftig miljoen downloads op zijn naam staan, is Todoist één van de meest populaire apps als het om herinneringen, projecten, notities en meer aanmaken gaat. De stabiele versie van de app heeft vandaag enkele features gekregen die we al eerder tegenkwamen in de bèta. We hebben alle toevoegingen hieronder op een rijtje gezet.

  • Ondersteuning voor in-app-zoeken: Wanneer je nu een zoekopdracht via de Google-zoekbalk doet en tapt op In Apps, dan zul je daar informatie aantreffen die in deze app staat opgeslagen.
  • De splitscreen-functionaliteit wordt ondersteund.
  • Je kunt nu direct reageren op opmerkingen op taken vanuit de notificatie met Android 7.0 Nougat.
  • Beschik je al over Android 7.1 Nougat, dan kun je ook gebruikmaken van de snelkoppelingen. Zo kun je heel snel een taak toevoegen of iets opzoeken wanneer je het icoontje even ingedrukt houdt.
  • Snelkoppelingen op toetsenbord worden ondersteund, ook voor Chromebooks (waar je sinds kort Android-apps op kunt installeren).
  • Je kunt nieuwe notities en meer toevoegen vanuit het deelmenu, een notificatie en dus het startscherm.

De update is nu al live voor bètatesters en komt binnenkort naar alle gebruikers van de applicatie.

Todoist

Reacties (0)