Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Productpagina Samsung Chromebook Pro geeft meer details weg

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 9:25 CategorieChrome OS

Er is een productpagina van de onaangekondigde Samsung Chromebook Pro opgedoken, die een hoop informatie prijsgeeft over het apparaat. De verwachting is dat Samsung deze Chromebook binnenkort zal gaan aankondigen.

Dit weten we over de Samsung Chromebook Pro

Er is een productpagina van de Samsung Chromebook Pro opgedoken, waar een hoop informatie over het apparaat op te vinden is. Samsung heeft dit apparaat nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat dit nu wel snel gebeurt. Zo weten we nu dat de Chromebook 12,9mm dik is wanneer het apparaat dichtzit en 1,08 kilo weegt. De resolutie van het scherm is 2400 bij 1600 pixels. Het qhd-scherm heeft een maximale helderheid van 400 nits en beschikt over een schermverhouding van 3:2, net zoals de Chromebook Pixel van Google.

De Samsung Chromebook Pro wordt geleverd met een S Pen, die Samsung nu omgedoopt heeft tot Pen. Om te kunnen zien wat die Pen in huis heeft, heeft Samsung ervoor gezorgd dat elke Chromebook Pro straks wordt geleverd met de app ArtCanvas. Het apparaat moet zo’n tien uur mee gaan op een volle accu. Daarnaast wordt er melding gemaakt van de Samsung Battery Life Extender — dit moet er voor zorgen dat de batterij veel langer meegaat. Wanneer dit product precies beschikbaar is, is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.