Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pushbullet laat gebruikers ook berichten via Google Allo versturen

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 9:22 CategorieAndroid

Pushbullet heeft een update uitgebracht voor zijn applicatie, die voortaan ook berichten door kan sturen van de berichtendienst Google Allo. Wat je hiervoor nodig hebt zijn de nieuwste versies van beide applicaties.

Berichten versturen via Pushbullet

Google Allo is momenteel een applicatie die je alleen op een smart device, zoals een Android-smartphone en -tablet, kunt gebruiken. Er is helaas nog geen web- of computerapplicatie beschikbaar, waardoor je dus altijd je Android- of iOS-apparaat moet pakken wil je met iemand communiceren via de app. Maar daar zou je nu wat aan kunnen doen, helemaal wanneer je Allo en de applicatie Pushbullet gebruikt. Die laatstgenoemde app heeft deze week namelijk een update gekregen die ondersteuning toevoegt voor de nieuwe berichtendienst.

Heb je namelijk van beide applicaties de nieuwste versies geïnstalleerd (Allo is ook deze week geüpdatet), dan kun je van een pc antwoord geven op de notificaties die binnenkomen. Pushbullet zorgt er namelijk voor dat de notificaties doorgestuurd worden naar de app op de computer, waardoor je dus met een toetsenbord antwoord kunt geven (vooral handig wanneer je al achter de pc zit). Er zit echter wel een nadeel aan: de gratis versie van de Pushbullet-app laat gebruikers honderd berichten per maand versturen. Betalende klanten hebben meer opties.

  • Pushbullet
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.