Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Releasemaand Lenovo Phab2 Pro eindelijk bekend

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 8:43 CategorieAndroid

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels is bekendgemaakt wanneer we de eerste smartphone met ondersteuning voor Google Tango kunnen verwachten. Clay Bavor, de VR-topman van Google, heeft aan CNET laten weten dat de Lenovo Phab 2 Pro in november dit jaar op de markt zal verschijnen.

Releasemaand Lenovo Phab2 Pro bekend

2016 lijkt op de valreep nog een belangrijk jaar te gaan worden voor Google op de smartphone-markt. Nadat het bedrijf zelf twee gloednieuwe Pixel smartphones heeft onthuld, heeft het bedrijf nu ook laten weten wanneer het eerste apparaat met Google Tango-ondersteuning verschijnt. We kunnen de phablet namelijk nog dit jaar gaan verwachten. Het is Clay Bavor die naar buiten heeft gebracht dat de smartphone in november te koop moet zijn. Eerder wisten we al dat het apparaat een adviesprijs van 499 dollar met zich mee zou krijgen.

Specificaties Lenovo Phab2 Pro

De Lenovo Phab 2 Pro is een Project Tango-smartphone met een 6,4 inch scherm. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 652-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook beschikt het apparaat over een vingerafdrukscanner, een camera van zestien Megapixel en een 4.000 mAh-accu. Uniek aan de telefoon is dat de camera beschikt over een groothoeklens en ingebouwde dieptesensor. Daarmee moet het mogelijk worden om een kamer in beeld te brengen en daar via augmented reality meubels in te plaatsen. In een eerder stadium werd de release van de phablet in september verwacht.

  • Delen:
Lenovo Phab2 Pro
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.