Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt beveiligingsupdate oktober voor Galaxy S7 Edge uit

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 9:15 CategorieNieuws

Samsung heeft deze week de beveiligingsupdate voor de Galaxy S7 Edge uitgebracht in Europa. De update is al in Nederland beschikbaar en kan elk moment aankomen op het toestel dat je thuis hebt liggen.

Download de update voor de Galaxy S7 Edge

Samsung is begonnen met het uitrollen van de beveiligingsupdate van oktober, voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Ook de reguliere variant, met een scherm van 5,2-inch, mag de update deze week verwachten. De update, met firmwareversie XXS1BPJ, is nu beschikbaar in zowel Nederland als Duitsland. Andere landen mogen erop rekenen dat die later deze maand zal verschijnen. In totaal gaat het om zo’n 68 zwakheden die zijn verholpen, in zowel het Android OS als het toestel zelf. Het is niet bekend wat die zwakheden precies zijn.

De reden dat Samsung die informatie niet prijsgeeft, is om ervoor te zorgen dat hackers niet meteen weten waar ze moeten zoeken voor de volgende keer. Door alleen aan te geven dat er een hoop is aangepast en verbeterd, kunnen consumenten er wel op gerust zijn dat hun Galaxy S7 Edge wederom een stuk veiliger is. Deze week zal de beveiligingsupdate automatisch binnenkomen op je toestel. Mocht je toch niet kunnen wachten, dan kun je naar Instellingen > Over de telefoon > Software-update gaan, en checken of de update er al is.

Wil je meer weten over dit toestel of andere toestellen die momenteel in Nederland te koop zijn? In onze tablet database kun je alle tablets, convertibles en smartphones direct vergelijken. Hier vind je onder meer alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.