Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung over de Galaxy S8: gepolijst design, verbeterde camera

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 9:40 CategorieAndroid

Samsung heeft zich uitgelaten over de onaangekondigde Galaxy S8. De aankondiging vindt mogelijk in februari 2017 pas plaats. Een vertegenwoordiger heeft aangegeven dat de smartphone wordt voorzien van een gepolijst design en een verbeterde camera.

Meer over de Galaxy S8

Wanneer je nu de naam Samsung laat vallen, dan gaat het vaak over één van deze twee smartphones: het fiasco van de Note 7 of de eigenschappen van de Galaxy S8. Uiteraard wil de fabrikant dat we het zo min mogelijk over die Note 7 hebben en dat we ons concentreren op de S8, die mogelijk in februari wordt aangekondigd. Of dit de reden is dat een vertegenwoordiger van het bedrijf al wat het losgelaten over die laatstgenoemde smartphone, is niet duidelijk. De beste man geeft aan dat de S8 een gepolijst design en verbeterde camera zal krijgen.

Dat heeft Lee Jae-yong tegenover The Wall Street Journal gezegd. De beste man is de zoon van de voorzitter van Samsung, en de kans is groot dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden. Lee Jae-yung is inmiddels al toegetreden tot de raad van bestuur, wat ongetwijfeld één van de eerste stappen is in het opvolgen van zijn vader. Helaas heeft hij niet meer over het toestel naar buiten gebracht. De verwachting is dat Samsung de Galaxy S8 tijdens Mobile World Congress 2017 zal aankondigen, mogelijk ook in twee versies (waaronder een phablet).

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.