Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 krijgt een accu van fabrikant en concurrent LG’

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2016, 12:16 CategorieAndroid

Naar verluidt zal LG Samsung een handje gaan helpen. De accu binnen de Samsung Galaxy S8 zou afkomstig zijn van de concurrerende fabrikant. De reden achter deze samenwerking is niet ver te zoeken: Samsung wil een soortgelijk fiasco zoals met de Galaxy Note 7 natuurlijk voorkomen.

LG levert accu voor Samsung Galaxy S8 – gerucht

Dat Samsung problemen heeft gehad met de Samsung Galaxy Note 7, is inmiddels bekend. En dat Samsung een soortgelijk probleem wil voorkomen voor het volgende vlaggenschip van het bedrijf, lijkt ook niet meer dan logisch te zijn. Daar zal LG naar verluidt de Koreaanse fabrikant een handje gaan helpen op het gebied van de accu van de onaangekondigde smartphone. De concurrerende fabrikant zal er mogelijk voor zorgen dat één van zijn accu’s in de Galaxy S8 zal verschijnen, om verdere problemen te voorkomen.

Voor Samsung staat er veel op het spel. Het bedrijf zal moeten voorkomen dat er wederom een probleem opduikt met één van zijn toestellen, want anders zal het nog meer vertrouwen van de consument gaan verliezen. Zowel Samsung als LG hebben nog niet gereageerd op deze geruchten. Maar het is niet onwaarschijnlijk dat Samsung een andere fabrikant aanstelt voor de ontwikkeling van een accu, aangezien het bedrijf daar zelf dus problemen mee heeft ondervonden. De aankondiging van de S8 vindt mogelijk in februari plaats.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.