Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 krijgt een optische vingerafdruklezer’

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 13:14 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy S8 een optische vingerafdruklezer, die rechtstreeks in het beeldscherm van de smartphone zou zitten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft zelf nog geen informatie gedeeld over de Galaxy S8.

Optische vingerafdruklezer voor Samsung Galaxy S8 – gerucht

De verwachting is dat Samsung enkele grote designelementen gaat aanpassen aan de Galaxy S-lijn. Zo zou de Samsung Galaxy S8 niet alleen worden voorzien van een groot scherm die over de randen doorbuigt, ook de vingerafdruklezer zou er direct ingebouwd worden. En dat kan alleen wanneer het een andere scanner betreft die we nu aantreffen op smartphones en tablets; soms zitten die in een thuisknop en soms ook op de achterkant van een toestel. Voor de S8 zou Samsung gebruik willen maken van een optische vingerafdruklezer.

Uiteraard heeft Samsung zelf nog niets naar buiten gebracht over het toestel, dus het betreft hier alles behalve een bevestigd verhaal. Mocht Samsung daadwerkelijk kiezen voor de nieuwe lezer, dan krijgen we straks een snellere en meer accurate scanner dan nu het geval is (alhoewel die vingerafdruklezers ook al behoorlijk snel en accuraat werken). Het is nog een paar maanden wachten totdat de Samsung Galaxy S8 voor het eerst het levenslicht zal zien. De aankondiging vindt mogelijk in februari, tijdens MWC 2017, plaats.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.