Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8 wordt mogelijk op 26 februari aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2016, 9:07 CategorieAndroid

Samsung heeft een teaser de wereld in gebracht over de Samsung Galaxy S8. Deze smartphone wordt mogelijk op 26 februari aangekondigd. Ook zijn er wederom geruchten over het nieuwe Galaxy-model naar buiten gebracht.

Aankondiging Samsung Galaxy S8 op 26 februari

Samsung heeft een teaser vrijgegeven die mogelijk te maken heeft met de Samsung Galaxy S8. Op die teaser is te zien dat een apparaat met het cijfer acht tijdens een Samsung Unpacked-evenement op Barcelona zal worden aangekondigd. De acht staat in het midden van een oog op de afbeelding, waardoor de gedachte leeft dat ook de S8 zal worden voorzien van een irisscanner. Daarnaast zouden de schermen niet alleen afbuigen aan de zijkanten, maar ook aan de onder- en bovenkant van het onaangekondigde toestel.

Daarmee zou de fabrikant een echt randloos design realiseren. Mocht dit kloppen, dan zal ook de knop, die we al jaren aantreffen op smartphones en tablets van het bedrijf, gaan verdwijnen. De vingerafdrukscanner zou direct in het scherm worden geplaatst, waardoor je ook helemaal gene fysieke knop nodig zou hebben. Over de camera wordt gezegd dat we een duallens mogen verwachten. Onder de motorkap zou – in elk geval voor Europa – een Qualcomm Snapdragon 830 gebruik gaan worden. Samsung heeft niet gereageerd.

galaxy-s8-teaser

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.