Samsung Galaxy S8 zal ook een verbeterde digitale assistent krijgen

31 oktober 2016 1 Minuut 2 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

De Samsung Galaxy S8 krijgt, naast een mooier design en een verbeterde camera, ook een digitale assistent die het bedrijf onlangs overgenomen heeft. Dat meldt Lee Jae-yong tegenover The Wall Street Journal. De beste man is de zoon van de voorzitter van Samsung.

Digitale assistent voor de Samsung Galaxy S8

Samsung focust zich nu al op de onaangekondigde Samsung Galaxy S8, na het debacle met de Galaxy Note 7. Eerder kwam al naar buiten dat het apparaat een gepolijst design en een verbeterde camera zou krijgen, maar nu is ook duidelijk dat er een digitale assistent aanwezig zal zijn. Dat heeft Lee Jae-yong tegenover The Wall Street Journal gezegd. De beste man is de zoon van de voorzitter van Samsung, en de kans is groot dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden. Lee Jae-yung is inmiddels al toegetreden tot de raad van bestuur.

Lee Jae-yong heeft verder weinig details vrijgegeven over de assistent, maar de kans is groot dat we straks Viv gaan tegenkomen op het apparaat. Dat is een assistent die de fabrikant onlangs heeft overgenomen. Viv moet straks een centrale rol gaan spelen in de producten van het bedrijf, zo is eerder naar buiten gekomen. Viv komen we straks tegen op smart home-producten, maar ook op wearables en meer. De verwachting is dat de Samsung Galaxy S8 in februari tijdens MWC 2017 zal worden aangekondigd.

Reacties (2)