Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S3 verschijnt vroeg in 2017’

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2016, 10:39 CategorieAndroid

Een bron die bekend is met de plannen van Samsung meldt dat de Samsung Galaxy Tab S3 vroeg in 2017 moet gaan verschijnen. De verwachting is dat Samsung twee modellen uitbrengt, die beide een 9,7″-scherm zouden moeten krijgen.

Samsung Galaxy Tab S3 vroeg in 2017 – gerucht

Volgens de geruchtenmolen had Samsung de Galaxy Tab S3 eigenlijk in september moeten aankondigen, maar dat is dus niet gebeurt. Nu is de verwachting dat de fabrikant de nieuwe tabletlijn in 2017 zal lanceren en dan ook nog eens vroeg in het jaar. Dat meldt althans een bron die bekend is met de plannen van Samsung. De Samsung Galaxy Tab S3 zou in het eerste kwartaal van 2017 worden uitgebracht en dus mogelijk op z’n laatst in maart moeten verschijnen. Uiteraard heeft de fabrikant niet gereageerd op deze geruchten.

De Samsung Galaxy Tab S3 zou in twee varianten moeten verschijnen: een model met alleen wifi en een model met wifi en ondersteuning voor 3g/4g. Beide tablet zouden een scherm van 9,7-inch gaan krijgen. De resolutie van die schermen zou moeten neerkomen op 1536 bij 2048 pixels. Onder de motorkap zit naar verluidt een Qualcomm Snapdragon 652-processor; een midrange, maar zeer capabele soc. Ook is de verwachting dat de tablets worden voorzien van metalen design, wat voor een meer premium uitstraling moet zorgen.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.