‘Samsung heeft geen idee waarom de Note 7 vlam blijft vatten’

13 oktober 2016 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-note-7-ontploft-1

Samsung heeft naar verluidt geen idee waarom de Galaxy Note 7 vlam blijft vatten. Dat meldt althans The New York Times. En dat terwijl de fabrikant honderden mensen heeft laten werken aan de ontwikkeling van de nieuwste phablet van het bedrijf.

‘Samsung heeft geen idee waarom de Note 7 vlam blijft vatten’

Samsung heeft geen idee waarom de Galaxy Note 7 maar vlam blijft vatten, meldt The New York Times. Het bedrijf is er bijvoorbeeld nog niet in geslaagd het probleem te reproduceren en legt de schuld bij Samsung SDI, verantwoordelijk voor de accu. Ook de nieuwe modellen, met een andere batterij, vatte na een dag al vlam. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat Samsung nu álle toestellen terug wil halen en de phablet uit de verkoop heeft gehaald. En zelfs nu is het bedrijf nog niet in staat geweest aan te wijzen wat het probleem is.

Park Chul-wan, de voormalig directeur van het Center for Advanced Batteries bij de Korea Electronics Technology Institute (een man verstand van moderne batterijen), heeft tegenover The New York Times gezegd dat Samsung te snel de accu de schuld heeft gegeven.

I think there was nothing wrong with them or that they were not the main problem. The Note 7 had more features and was more complex than any other phone manufactured. In a race to surpass iPhone, Samsung seems to have packed it with so much innovation it became uncontrollable.

Het is dus vooralsnog afwachten wat nou uiteindelijk de oorzaak is van dit probleem.

Reacties (1)