‘Samsung is gestopt met de productie van de Samsung Galaxy Note 7’

10 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-7

Als we de geruchten mogen geloven dan is Samsung gestopt met de productie van de Samsung Galaxy Note 7, vanwege de aanhoudende problemen. Desondanks zou het hier om een tijdelijk stop gaan, aldus diezelfde geruchten.

Productie Samsung Galaxy Note 7 is gestopt – gerucht

Het zal niemand ontgaan zijn dat Samsung momenteel heel wat problemen ondervindt met de Samsung Galaxy Note 7. De eerste modellen van het apparaten konden namelijk spontaan ontploffen en dat zorgde natuurlijk voor een groot veiligheidsrisico. Samsung organiseerde een terugroepactie en wilde alle foutieve toestellen vervangen voor veilige varianten, maar al snel bleek dat ook die niet al te veilig waren. Een optie die de fabrikant kan overwegen is het stoppen van de productie van de phablet en dat lijkt nu gebeurd te zijn.

Dat meldt althans het geruchtencircuit, dat momenteel overuren draait. Desondanks zou het hier wel een tijdelijke stop betreffen, aangezien Samsung voornemens zou zijn de verkoop van de toestellen op een later moment weer voort te zetten. Wat de toekomst ook in petto heeft, Samsung moet er rekening mee gaan houden dat dit meer geld gaat kosten dan het uiteindelijk oplevert. De goede naam en reputatie kan hierdoor ook worden aangepast. Om over de mogelijkheid van de vele rechtszaken (vooral in de VS) nog maar te zwijgen.

Reacties (0)