Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung maakt nu meer Galaxy S7-modellen door problemen met Note 7

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 9:52 CategorieAndroid

Samsung probeert het verlies van de Note 7 te compenseren met de Galaxy S7, zowel de kleine als de grote versie van die populaire smartphone. Ook probeert het bedrijf wereldwijd goedkopere toestellen, zoals de A8, aan de man te krijgen.

Meer Galaxy S7 in productie, nu de Note 7 uit productie gehaald is

De Note 7 werd in enkele landen al in augustus al gelanceerd. En heel even leek het erop dat de fabrikant een hit te pakken had: de verwachtingen waren niet alleen hoog, maar ook erg positief. Maar zoals inmiddels bekend is, liep het verhaal nogal somber af. De Note 7 is uit productie gehaald, dus moet Samsung er nu voor zorgen dat er op een andere manier inkomsten gegenereerd wordt. Want het fiasco met de nieuwe Note, kost de gigant miljarden euro’s. Daarom worden er nu extra Galaxy S7-modellen gefabriceerd door het bedrijf.

Dat meldt althans een Koreaanse krant. Door meer van die oudere modellen te produceren, hoopt Samsung een deel van zijn verliezen te kunnen compenseren. Ook zal de fabrikant andere oudere toestellen nog eens extra in het zonnetje zetten, zoals bijvoorbeeld de A8. Dat is een veel goedkoper alternatief, zeker in vergelijking met de Note 7 en de Galaxy S7. In veel aspecten lijken de S7 en de Note 7 op elkaar, dus dat kan voor de mensen die uitkeken naar de nieuwe Note, wellicht nog een schrale troost zijn. Maar meer ook niet.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.