Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung presenteert vernieuwde TabPro S met tweemaal zo groot ram-geheugen

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2016, 12:58 CategorieWindows

Samsung heeft in Amerika de vernieuwde TabPro S gepresenteerd. Dit Windows-apparaat is een ververste variant van de TabPro S die wij afgelopen voorjaar hebben gerecenseerd, met onder meer tweemaal zoveel ram-geheugen: 8GB.

Gold Edition

De nieuwe 2-in-1-tablet heet voluit Galaxy TabPro S Gold Edition, en daarmee wordt meteen weggegeven in welke kleur Samsung deze tablet naar de winkels brengt. Het super amoledscherm is nog altijd 12 inch groot en voorzien van een resolutie van 2160 x 1440 pixels. De processor is ongewijzigd, het model is te krijgen met een 2,2Ghz Intel Core M3-cpu. Ook de twee 5-megapixelcamera’s van de eerste TabPro S komen we in deze gouden variant weer tegen, en dezelfde 5200 mAh batterij die het tien uur zou moeten volhouden zonder tussentijds opladen.

samsung-tabpro-s-gold-edition-b

Groter geheugen

Behalve de lik goudverf zijn er maar twee belangrijke zaken onder de motorkap die zijn gewijzigd. Er zit 8GB ram-geheugen in, waardoor alle taken nog soepeler verwerkt moeten worden, en de ssd-schijf is vergroot tot 256GB.

Duizend dollar

De nieuwe gouden TabPro S wordt in Amerika voor duizend dollar in de winkels gelegd, en het oudere model met 4GB ram en 128GB opslaggeheugen gaat daar nu 800 dollar kosten, wat honderd dollar goedkoper is dan voorheen.

Nederland

Over een Nederlandse release van de gouden TabPro S is nog niets bekendgemaakt door Samsung. Ook naar de prijs blijft het gissen. De prijzen van de ‘gewone’  TabPro S kun je onder dit artikel vinden.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.