Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung stuurt vuurvaste terugstuurdozen naar eigenaars van Note 7

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 10:11 CategorieAndroid

Samsung heeft een vuurvaste doos naar eigenaars van de Samsung Galaxy Note 7 gestuurd. Daarmee kunnen ze het apparaat veilig terugsturen. De dozen mogen niet per vliegtuig worden teruggestuurd, maar worden straks vervoerd via de grond of het water.

Speciale, vuurvaste doos voor de Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 kan spontaan ontploffen, dus dienen eigenaars de smartphone terug te sturen naar de fabrikant. Dat kan niet via traditionele wijze, maar moet via de vuurvaste doos die Samsung momenteel opstuurt naar alle eigenaars. Daarvoor dienen die eigenaars wel zelf contact op te nemen met het bedrijf. In de doos zitten nog twee andere dozen en een speciale zak, waardoor er geen zuurstof bij de phablet kan komen. Mocht het apparaat toch onderweg ontbranden, dan zal die ontbranding slechts van korte duur zijn.

Eerst schuif je de Note 7 in het zakje, daarna doe je hem in de kleinste doos, de middelgrote doos en vervolgens de grootste doos. Het is niet bekend wat voor hitte dit pakket precies aankan, maar we gaan ervan uit dat het in elk geval de hitte van een Note 7-model aankan. Ook zijn er nog instructies bijgevoegd. Daarin staat te lezen dat het pakket niet via de lucht, maar via de weg en het water getransporteerd moet worden. Tevens zijn er speciale handschoenen meegeleverd. Sinds gisteren produceert Samsung de phablet officieel niet meer.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.