‘Samsung wil volgend jaar maar één vlaggenschip gaan uitbrengen’

19 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Samsung wil naar verluidt in 2017 maar één vlaggenschip gaan uitbrengen. Zo kan de kwaliteit van dat toestel gegarandeerd worden. Het bedrijf heeft zelf hierover nog niets naar buiten gebracht. Dit nieuws is gedeeld door de Koreaanse krant The Korea Herald.

In 2017 één vlaggenschip van Samsung – gerucht

De Koreaanse krant The Korea Herald meldt dat Samsung voornemens is volgend jaar maar één vlaggenschip uit te brengen. Dit vlaggenschip zou een toestel binnen de Galaxy S-lijn moeten zijn, vermoedelijk de Galaxy S8. Eerder kwamen er al geruchten naar buiten dat de fabrikant de Galaxy Note-lijn in z’n geheel zou willen schrappen, maar deze zet zou nog een stapje verdergaan dus. De reden achter dit besluit zou zijn dat het bedrijf zich daardoor beter kan concentreren op de kwaliteit van het apparaat. En dat is met rede.

De Galaxy Note 7 vormde namelijk een bedreiging voor de veiligheid van de consument. En zo’n voorval wil je simpelweg niet als de grootste smartphonefabrikant, laat staan dat het nog eens een tweede keer gebeurt. Een leveringspartner van het bedrijf heeft laten weten dat Samsung nog niets heeft gemeld, dus het nieuws lijkt alles behalve zeker te zijn. Het zou best kunnen dat we in de toekomst geen nieuwe Note meer zullen tegenkomen, maar een phablet met een andere naam zou nog best een kunnen worden aangekondigd.

Reacties (0)