Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sharp bevestigt: nieuwe iPhone krijgt oled- en geen lcd-scherm

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 15:24 CategorieiPhone

Sharp zou een leverancier zijn van Apple als het gaat om displays en de directeur van dit bedrijf heeft nu al iets losgelaten over de nieuwe iPhone. Het gaat hier om de iPhone 8, die eind volgend jaar in de winkels moet liggen.

Oled-scherm voor nieuwe iPhone, aldus directeur Sharp

Er bestaan nu verschillende geruchten over de iPhone voor 2017. Zo zouden er niet twee, maar drie modellen worden uitgebracht. En één van die modellen zou dan moeten beschikken over een oled-scherm, in plaats van een lcd-scherm. Of misschien krijgen alle verschillende varianten – hoeveel dat er ook mogen worden – wel oled-schermen, dat is op dit moment niet bekend. Wat naar buiten is gekomen, is dat de directeur van Sharp heeft aangegeven dat Apple voor de nieuwe iPhone zal overstappen op oled-schermen.

Meer heeft de beste man, Tai Jeng-wu, helaas niet losgelaten over de nieuwe smartphones van het bedrijf uit Cupertino. Het kan overigens ook nog zo zijn dat Apple dit jaar, of volgend jaar, de verandering wil inzetten van lcd- naar oled-schermen en dat kan betekenen dat we pas bij de iPhone van 2018 de eerste nieuwe displays te zien krijgen. Over de drie iPhones is eerder gezegd dat het gaat om een 4,7″- en 5,5″-modellen. Het derde model kan ofwel een 5″-scherm of een 5,8″-scherm gaan krijgen, aldus het geruchtencircuit.

In onze tablet database kun je alle iPhones vergelijken, met elkaar en Android- en Windows-smartphones.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.