Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stabiele versie WhatsApp biedt meer fotobewerkingsopties aan

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2016, 10:30 CategorieAndroid

Het is voor gebruikers van de stabiele versie van WhatsApp nu ook mogelijk hun foto’s te bewerken met teksten, emoji en nog veel meer. De berichtendienst heeft namelijk een update uitgebracht voor Android die de functies toevoegt — iOS-bezitters moeten nog even wachten.

Download de update voor WhatsApp

WhatsApp gaat langzaamaan dezelfde kant op als concurrerende diensten als Facebook Messenger, Instagram en Snapchat. De Android-versie is vandaag namelijk van een update voorzien die meer fotobewerkingsopties toevoegt aan het arsenaal van de berichtendienst. Je kunt je gemaakte foto’s nu verder personaliseren met geschreven teksten, getekende onzin en emoji. Ook kunnen gebruikers nu betere selfies maken met de dienst, omdat de makers ondersteuning hebben toegevoegd voor een flitser aan de voorkant van het apparaat.

Ook is het inzoomen tijdens het filmen voor video’s nu gemakkelijker gemaakt. Voortaan kun je met je duim op een neer schuiven over het scherm, waarna de camera inzoomt en uitzoomt. De update verschijnt nu eerst voor Android en komt over een paar weken ook naar iOS toe. Waarom er vertraging in het updaten van beide versies van WhatsApp zit, is helaas niet duidelijk. Ook is het niet bekend hoe lang de iOS-gebruikers moeten wachten. Het team achter de dienst heeft het voorlopig over ‘enkele weken’.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.