Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Straks kun je ook berichten versturen in de app Miitomo van Nintendo

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2016, 17:37 CategorieApplicaties

Nintendo heeft laten weten dat de applicatie Miitomo binnenkort wordt voorzien van een update, die twee dingen met zich meebrengt. Eén van die twee dingen is de mogelijkheid een bericht naar elkaar te versturen, in plaats van alleen maar gekke antwoorden.

Berichten versturen in Miitomo

Miitomo is een app die veel mensen heel even hebben gespeeld. Het is een grappige app waarin je op merkwaardige wijze meer over je extravagante vrienden te weten komt (misschien zelfs meer dan je zou willen), maar daar houdt het ook wel bij op qua features. Hoewel het een communicatieapplicatie is, is het qua communicatieopties best beperkt gebleven, maar daar wil Nintendo nu dus wat aan gaan doen. Het wordt straks mogelijk berichten naar je vrienden te versturen, zoals dat ook in andere berichtendiensten kan.

Daarnaast wordt er ook een basis gelegd voor de aanstaande link met de game Super Mario Run. Die game zal namelijk je vriendenlijst uit Miitomo gaan gebruiken, zodat je vriendenlijst in Super Mario Run alvast gevuld kan worden. Helaas heeft Nintendo niet bekendgemaakt wanneer we de update mogen ontvangen voor de gratis communicatieapplicatie, maar mogelijk zal die beschikbaar zijn voor de release van Super Mario Run. Die game moet in december voor iOS verschijnen. Een Android-versie wordt later in 2017 verwacht.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.