Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser Huawei Mate 9 bevestigt de naam van het apparaat

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 9:32 CategorieAndroid

Huawei heeft wederom een teaser de wereld in geholpen voor het evenement op 3 november, waar de Huawei Mate 9 wordt aangekondigd. De teaser lijkt de naam te bevestigen van het onaangekondigde apparaat.

Teaser Huawei Mate 9

De Chinese fabrikant Huawei maakt de wereld lekker voor een aankondiging op 3 november. Op die dag organiseert het bedrijf namelijk een evenement waar het – zoals het er nu naar uitziet – de Huawei Mate 9 gaat aankondigen. Dit is de opvolger van de Huawei Mate 8, die vorig jaar goed ontvangen werd. Op een nieuwe teaser is te zien dat in elk geval de naam van het toestel wordt bevestigd. Helaas zullen we nog tot volgende week moeten wachten tot we alles over het toestel te weten zullen komen, zoals de specs en de prijzen.

huawei-mate-9-teaser

De bovenstaande afbeelding geeft verder weinig prijs. Wel wordt de datum wederom bevestigd. Ook zien we een apparaat in de vorm van een smartphone of phablet. Over de Mate 9 is al een hoop gezegd. Zo verschijnen er waarschijnlijk meerdere versies van deze smartphone op de markt. Beide varianten zouden een 5,9″-scherm gaan krijgen en worden voorzien van de nieuwe Kirin 960-processor. Daarnaast zou er een Pro-model op de markt worden uitgebracht, die zal beschikken over een qhd-scherm, in plaats van een fhd-scherm.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.