Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze toestellen van Motorola zullen de update naar Nougat krijgen

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2016, 9:39 CategorieAndroid

Motorola heeft laten weten welke toestellen allemaal de upgrade naar het nieuwe Android mogen verwachten, Android 7.0 Nougat. Het gaat om een behoorlijke lijst met toestellen, en de fabrikant is de wat oudere varianten gelukkig nog niet vergeten.

Motorola brengt Nougat uit voor deze toestellen

Motorola heeft bekendgemaakt welke toestellen er worden voorzien van de upgrade naar Android 7.0 Nougat. Eerder bevestigde het bedrijf al dat in elk geval de nieuwe Moto Z-lijn (met de Moto Z, Moto Z Force en de Moto Z Play aan boord) op de update mogen rekenen. Maar nu is dus de complete lijst smartphones en phablets beschikbaar gemaakt. De complete lijst vind je hieronder.

 • Moto G (4th Gen)
 • Moto G Plus (4th Gen)
 • Moto G Play (4th Gen)
 • Moto X Pure Edition (3rd Gen)
 • Moto X Style
 • Moto X Play
 • Moto X Force
 • Moto Z
 • Moto Z Play
 • Nexus 6

De Nexus 6 heeft gisteren al de bevestiging gekregen dat die de upgrade naar Nougat krijgt, dus dat is geen verrassing meer. De genoemde toestellen komen uit 2015 en later. Helaas is er op moment van schrijven geen releasedatum voor de software-update beschikbaar. Waarschijnlijk duurt het langer dan vorig jaar toen de apparaten moesten worden geüpdatet naar Marshmallow, omdat Lenovo veel personeel ontslagen heeft…

 • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.