Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Pokémon GO geeft eieren andere kleuren en meer

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2016, 11:02 CategorieAndroid

Niantic heeft een update uitgebracht voor Pokémon GO, die enkele, kleine, features toevoegt aan het arsenaal van de augmented reality game. Zo hebben de eieren nu andere kleuren gekregen op basis van het aantal kilometers dat je ermee moet lopen.

Download de update voor Pokémon GO

Er is een update beschikbaar voor de augmented reality game Pokémon GO. De update heeft nog niets te maken met het Halloween-evenement dat gisteren is aangekondigd, maar voegt wel enkele handige hulpmiddelen toe aan het arsenaal van het spel. Zo hebben de eieren nu andere kleuren en patronen gekregen, waardoor je in één oogopslag moet kunnen zien hoe lang je met dat ei moet lopen voordat het uitkomt. Het is geen grote feature, maar wel iets waardoor je wellicht sneller kunt beslissen welke je het eerste laat uitkomen.

Daarnaast heeft Niantic, de ontwikkelaar, meer informatie over het type van de Pokémon op zijn eigen informatiepagina in beeld gebracht, waardoor je beter kunt zien welke Pokémon je het beste kunt inzetten tegen die van je tegenstander. En mocht je een Pokémon GO Plus-accessoire hebben aangeschaft, dan zal er voortaan ook in de applicatie een batterij-icoon aanwezig zijn, waardoor je kunt zien wanneer je de wearable moet opladen. De update wordt nu uitgerold naar iedereen die de game heeft op zowel Android als iOS.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.