Update Pokémon GO moet vangen Pokémon makkelijker maken

06 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-retina

Een update voor Pokémon GO moet het makkelijker gaan maken om Pokémon te vangen. De update wordt binnenkort uitgerold.

Pokémon GO zal spoedig van een update worden voorzien waardoor het makkelijker moet worden om een Pokémon te vangen. Niantic heeft dat nieuws via zijn eigen website bekend gemaakt. Wanneer we de nieuwe update kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel lieten de makers weten dat hij ‘binnenkort’ zal verschijnen.

Pokémon vangen wordt makkelijker

Gebruikers hebben de laatste tijd nogal eens moeite gehad met het vangen van bijvoorbeeld een Rattata. Met de nieuwe update moet dat verleden tijd worden. Momenteel krijg je in Pokémon GO al medailles als je een bepaald aantal type Pokémon hebt ontvangen. Die medailles krijgen nu ook een functie. Mocht je bijvoorbeeld 200 vuur Pokémon hebben gevangen, dan kun je rekenen op een medaille daarvoor. Vanaf dat moment moet het makkelijker worden om Pokémon als Charmander, Vulpix en Ponyta binnen te halen.

In sommige gevallen is een Pokémon deels een normaal type en deels een vliegend type. In dat geval moet je er rekening mee houden dat de gemiddelde score van beide medailles wordt gebruikt om de vangkans te bepalen. Het is duidelijk dat met deze update voorkomen moet worden dat het vangen van Pidgeys een hels karwei wordt. Wanneer de update gaat verschijnen, is nog even afwachten.

Reacties (0)