Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De update voor Pokémon GO staat klaar: dit mag je verwachten

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 10:27 CategorieAndroid

Niantic heeft een update voor Pokémon GO vrijgegeven, voor zowel Android als iOS. De update brengt een aantal dingen met zich mee. In dit artikel leggen we uit wat je precies mag verwachten en wat je straks kunt doen.

Download de update voor Pokémon GO

Niantic heeft vandaag officieel een update vrijgegeven voor Pokémon GO, de augmented reality-game waarmee het mogelijk is Pokémon in het echte leven te vangen. De update is nu beschikbaar voor Android en iOS en kan op elk moment op je apparaat aankomen, wanneer je de game daarop geïnstalleerd hebt. De eerste toevoeging is de Catch Bonus. Deze bonus kun je ontgrendelen wanneer je veel van dezelfde soort Pokémon hebt gevangen. Hoe meer beesten je vangt, hoe groter de kans dat je andere beestjes kunt vangen.

Ook kun je voortaan zes Pokémon tegelijkertijd trainen in een gym. Dat kan alleen in een gym die al in bezit is van jouw team. Nu is het alleen mogelijk met één Pokémon in een dergelijke gym te trainen, waardoor het proces van trainen nog behoorlijk lang kon duren. Deze update kan dat trainproces ietwat gaan verkorten. Ook zal de CP van de Pokémon in de gym worden aangepast naar jouw niveau. Dat CP-level zal worden hersteld wanneer je de gym verlaat. Je vindt de nieuwste versies van Pokémon GO in Google Play en de App Store van Apple.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.