Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Veilige’ Samsung Galaxy Note 7 vat vlam in vliegtuig

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 6:07 CategorieAndroid

Samsung koos er onlangs voor om alle Galaxy Note 7-smartphones terug te roepen nadat bekend was geworden dat er sprake kon zijn van explosiegevaar. Nu blijkt zo’n vervangend toestel echter ook vlam gevat te hebben. Ditmaal vond de situatie plaats aan boord van de Southwest Airlines met vluchtnummer 994. Het vliegtuig stond op dat moment nog aan de grond.

Samsung Galaxy Note 7 levert weer problemen

Op woensdag heeft er opnieuw een incident plaatsgevonden met een Samsung Galaxy Note 7. Alhoewel het apparaat als ‘veilig’ was bestempeld, moest een vliegtuig geëvacueerd worden toen een phablet vlam had gevat. The Verge is erin geslaagd om contact te leggen met de eigenaar van de smartphone. Het gaat om Brian Green.

Green gaf te kennen dat hij op 21 september een nieuwe telefoon had opgepikt bij de AT&T Store. Op de doos van de smartphone was een zwart vierkantje te zien waarmee Samsung heeft aangegeven dat het om een toestel gaat dat wel veilig zou moeten zijn. Ook beschikte de smartphone volgens Green over een groen batterij icoontje.

De eigenaar liet weten het toestel uitgezet te hebben toen de aanwezige crew daarom vroeg. In zijn broekzak begon het apparaat vervolgens flink te roken, waarna Green het apparaat op de grond gooide. Uit het toestel scheen een groen/grijze rook te komen. Toen de eigenaar van de telefoon later terugkwam om nog wat persoonlijke spullen te halen, zag hij dat zijn smartphone door de vloerbedekking had gebrand en de vloer had verschroeid. Het voorval gaat flink onderzocht worden.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

 1. Peter Paul Muller
  06 oktober, 2016 om 21:28

  Triest hoe ver de Apple sekte gaat in het bashen en kapot maken van Samsung om maar de Grote Leider in Cuppertino te plezieren.

  Het is zielig in het kwadraat wat Apple doet om Samsung dwars te zitten. Het is Apple ten voeten uit. Niet winnen op basis van kwaliteit, maar gewoon de concurrentie helemaal kapot proberen te maken. Ziek bedrijf en zieke fanboys. Bah.

  Zo

 2. Kees
  07 oktober, 2016 om 14:40

  Peter Paul, wat een frustratie komt er naar boven, jouw geliefde merk heeft een enorme blunder begaan alleen om het feit Apple voor te zijn. Slechte controle en dit is het resultaat.
  Om dan alle schuld op Apple te schuiven is klinkklare. onzin.
  Samsung heeft gegokt en verloren. Goede les voor de volgende keer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.