Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vernieuwde applicatie van Microsoft Paint vroegtijdig gelekt

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 10:10 CategorieApplicaties

 

De vernieuwde versie van Microsoft Paint is vroegtijdig gelekt. De versie werd vermoedelijk in mei vrijgegeven voor de de bètatesters. Deze versie biedt helaas nog geen ondersteuning aan voor het werken in verschillende lagen, zoals eerder in een gelekte video te zien was.

Het nieuwe Microsoft Paint

Eerder lekten er al twee video’s uit waarin we konden kennismaken met het nieuwe Microsoft Paint. En vandaag blijkt dat die nieuwe versie al is gelekt, vermoedelijk door de bètatesters die de app al in mei hebben gekregen van Microsoft. Deze vernieuwde versie is geoptimaliseerd voor touchscreenapparaten en biedt ondersteuning aan voor stylussen. Ook komen er een aantal nieuwe features aan, zoals werken in lagen en met 3d-objecten. Handig voor wanneer je Paint wil gebruiken met de HoloLens op, bijvoorbeeld.

Aan de gelekte versie is nog een hoop op te merken. Zo kan er nog niet gewerkt worden in verschillende lagen en missen een hoop features nog een snelkoppeling (zoals je die bijvoorbeeld tegenkomt in Photoshop). Het geheel voelt nog een beetje aan als een basale fotobewerkingsprogramma, aldus de journalisten bij The Verge. Alle basale onderdelen zijn aanwezig, dus je kunt afbeeldingen croppen, teksten invoegen en een verscheidenheid aan borstels en potloden gebruiken. De verwachting is dat de uiteindelijke versies veel uitgebreider wordt.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.