Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit zijn de verschillende modellen van de Huawei Mate 9’

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 17:37 CategorieAndroid

De verwachting is dat Huawei op 3 november de Huawei Mate 9 zal aankondigen. Nu wordt er ook gezegd dat er twee modellen gaan komen. Eén van die twee modellen zou zelfs een gebogen scherm moeten gaan krijgen. Ook daarvan is een duidelijke foto gelekt.

Verschillende versies van de Huawei  Mate 9

Op 3 november organiseert Huawei een evenement. Het is nog niet zeker wat de fabrikant op die dag gaat aankondigen, maar het lijkt erop dat we op die dag de officiële onthulling van de Huawei Mate 9 gaan zien. Nu zijn er er foto’s naar buiten gebracht voor die toestellen, die mogelijk bij mensen vandaan gekomen zijn die bekend zijn met de plannen van Huawei. Op de foto’s is duidelijk te zien dat het toestel niet alleen in meerdere kleuren, maar ook twee verschillende versies wordt uitgebracht; eentje zelfs met een gebogen scherm.

m9gold

Met deze designs lijkt het er dus sterk op dat de fabrikant Samsung achterna wil gaan, die momenteel successen boekt met de Samsung Galaxy S7 Edge (en succes had kunnen boeken met de Samsung Galaxy Note 7). Het toestel met het gebogen scherm (projectnaam: Long Island) zou ook de betere specs van de twee modellen moeten gaan krijgen, zoals een qhd-scherm en ondersteuning voor Google Daydream. Echter, voorlopig lijkt het erop dat dat luxere model alleen in China wordt uitgebracht. 3 november weten we er hopelijk meer over.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.