Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: zo snel koppel je de Moto Mods op de Motorola Moto Z

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 9:18 CategorieAndroid

Motorola heeft een video online gezet waarin te zien is hoe gemakkelijk je de Moto Mods aan de Motorola Moto Z koppelt. Er zijn al verschillende mods beschikbaar, waarmee je de phablet gemakkelijk omtovert tot speaker, fotocamera of een projector.

Check de video van de Motorola Moto Z

De Motorola Moto Z is op zichzelf al best een mooi toestel te noemen. En dankzij het modulaire karakter van de smartphonelijn, waar ook de Force en de Play onder vallen, kun je de smartphone functies geven die jij ziet zitten. Zo zijn er modules, zogenaamde Moto Mods, beschikbaar waarmee de hardware omtovert tot een speaker, projector of zelfs een zeer capabele fotocamera. Motorola heeft dit weekend een video uitgebracht waarin het bedrijf nog eens benadrukt hoe gemakkelijk het is die Mods in gebruik te nemen.

De Moto Mods maken namelijk gebruik van magneten, waardoor je binnen no-time de module hebt aangesloten op het systeem. En als het goed wordt die module meteen herkend door de Motorola Moto Z, waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Naast de bovengenoemde features, is er bijvoorbeeld ook nog een extra accu aanwezig, waarmee je de levensduur van het apparaat flink kunt verlengen. Op de IFA in Berlijn hebben we de Moto Z Play met de Hasselblad-camera kunnen uitproberen. Lees onze bevinden in onze hands-on.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.