Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo werkt het bèta- en updateprogramma van OxygenOS (van OnePlus)

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2016, 9:55 CategorieAndroid

OnePlus heeft via zijn eigen website laten weten hoe het bèta- en updateprogramma van OxygenOS voor OnePlus-modellen precies werkt. Het bedrijf werkt met drie groepen: de mensen uit de gesloten bèta, de open bèta en de reguliere updateronde.

OxygenOS: gesloten en open bèta en de normale updates

OnePlus heeft meer bekendgemaakt over het updateproces van zijn toestellen. Zo bestaan er drie rangen: de gesloten bèta, de open bèta en de normale updateronde. Binnen de open bèta vallen ook de community builds die worden uitgebracht. Die speciale builds zijn bedoeld om de gemeenschap meer te betrekken bij het updateproces. De gesloten bèta is er slechts voor een klein aantal OnePlus-eigenaars. Zit je daar nu nog niet in, dan is de kans ook klein dat je daar ooit nog voor wordt toegelaten door het bedrijf.

De open bèta is voor iedereen toegankelijk, terwijl iedereen altijd de algemene release uit de laatste rang zal ontvangen. In de gesloten bèta ontvang je vier updates per maand, terwijl de leden van de open bèta mogen rekenen op twee updates in hetzelfde tijdsbestek. Doe je alleen mee met de laatste rond, dan mag je één update om de maand verwachten. Daarnaast is het zo dat de updates voor de gesloten bèta vaak nog helemaal niet stabiel zijn, die voor de open bèta al wat stabieler zijn en de uiteindelijke release helemaal stabiel is.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.