Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘10,9-inch iPad (2017) zal even groot zijn als 9,7″-versie’

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 15:19 CategorieiPad

De 10,9-inch iPad die volgend jaar op de markt moet verschijnen, zal even groot zijn als de iPad Pro van 9,7-inch. Ondanks het feit dat het scherm dus meer dan een inch groter zal zijn, aldus de geruchten, zal Apple toch hetzelfde formaat kunnen aanhouden.

‘iPad van volgend jaar wordt even groot als iPad Pro 9.7’

De Japanse Apple-website Makotakara, doorgaans een betrouwbare bron voor nieuws dat met Apple te maken heeft, meldt dat de iPad voor 2017, met een 10,9″-scherm, even groot zal zijn als de huidige iPad Pro met een 9,7″-scherm. Dat zou het bedrijf uit Cupertino voor elkaar hebben gekregen door de schermranden veel dunner te maken, waardoor er dus veel meer ruimte overblijft voor het scherm. In vergelijking met voorgaande iPads, zou dit model wel iets dikker worden, meldt de website. Apple heeft niet gereageerd op deze geruchten.

De dikke rand aan de bovenkant, waar de camera zit, zal overigens een groot blijven. Maar de randen aan de zijkanten en de onderkant zou veel dunner worden. De thuisknop, die aan de onderkant zit, zou daardoor ook verdwijnen. De verwachting is dat Apple de thuisknop niet zal gaan implementeren in de nieuwe iPhone voor volgend jaar. In plaats daarvan zal de technologie van de knop in het scherm worden verwerkt. En nu leeft het idee dat de nieuwe iPads, die gepland staan voor volgend jaar, de techniek als eerste zullen krijgen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.