Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aankondiging OnePlus 3T lijkt te zijn bevestigd door Qualcomm

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2016, 10:51 CategorieAndroid

Qualcomm heeft een tweet de wereld in gestuurd waarin staat te lezen dat OnePlus binnenkort een nieuwe aankondiging zal doen. Wat het ook voor apparaat mag zijn, het wordt in elk geval aangedreven door de Snapdeagon 821-processor.

Qualcomm verraadt bestaan OnePlus 3T

Qualcomm heeft via Twitter een bericht de wereld in geholpen, waarin is te lezen dat OnePlus binnenkort een aankondiging zal doen. Het onaangekondigde beestje wordt nog niet bij zijn naam genoemd, maar wordt wel aangedreven door de Snapdragon 821 van de chipproducent. Dat staat allemaal in de tweet te lezen. Het ziet er dus naar uit – wanneer we oudere geruchten combineren met deze nieuwe tweet – dat de OnePlus 3T inderdaad zal worden voorzien van de Snapdragon 821 en snel zal worden aangekondigd.

Naast een nieuwe processor, zal de OnePlus 3T ook naar verluidt meteen beschikken over Android 7.0 Nougat. Verder lijkt het erop dat de fabrikant weinig aanpassingen wil doen aan de hardware. Het huidige model beschikt over een 5,5″-scherm, een 1080p-resolutie en 6GB aan werkgeheugen. Ook is 64GB aan interne opslagruimte aanwezig (die niet uitbreidbaar is) en is er een accu van 3000mAh. De verwachting is wel dat de OnePlus 3T iets duurder zal gaan worden, onder andere vanwege die nieuwe Qualcomm Snapdragon 821-processor.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.