Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire Switch V 10 (SW5-017) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 14:19 CategorieWindows

Het heeft even geduurd maar de in september aangekondigde Acer Aspire Switch V 10 (SW5-017) ligt in de Nederlandse winkels. De nieuwe hybride draait op Windows 10-software en heeft een prijs van 379 euro meegekregen.

Acer Aspire Switch V 10 (SW5-017)

De Acer Aspire Switch V 10 is zowel qua prestaties als qua design geen opvallend apparaat maar is wel weer voorzien van een wat betere processor, wat meer werkgeheugen en de nieuwste aansluitingen ten opzichte van zijn voorganger. Het is een hybride, wat betekent dat het scherm los te halen is van het dock en als tablet gebruikt kan worden. Ook wanneer het display in het dock geplaatst is heb je diverse modi tot je beschikking.

De hybride laptop komt met een 10.1-inch display dat voorzien is van een 1.280 bij 800 pixels resolutie. Onder de motorkap zien we een Intel Atom x5-processor terug, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Ook komt de Acer Aspire Switch V 10 met een usb 3.1 type-c-poort, een volwaardige usb 2.0-poort en een microSD-kaartlezer. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde zien we een camera terug.

De Acer Aspire Switch V 10 ligt in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 379 euro.

  • Delen:
Acer Aspire Switch V 10 (SW5-017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.