Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Chromebook R 13 (CB5-312T) nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 17:08 CategorieChrome OS

Vanaf nu is het mogelijk de Acer Chromebook R 13 te kopen in Nederland. Deze Chromebook heeft modelnummer CB5-312T meegekregen.

Dit is de Acer Chromebook R 13

Aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn dit jaar en vanaf nu verkrijgbaar, de Acer Chromebook R 13 met, uiteraard, Chrome OS. Dit apparaat is alleen verkrijgbaar in de kleur zilver en weegt ongeveer anderhalve kilo. De Chromebook beschikt over een ips lcd-scherm van 13,3-inch en een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Die resolutie zorgt ervoor dat foto’s en video’s scherp in beeld worden gebracht. Onder de motorkap zit een  MediaTek M8173C-processor, die wordt bijgestaan door 4GB aan werkgeheugen. Er is geen geheugenkaartlezer.

Maar je kunt wel kiezen uit verschillende hoeveelheden opslagruimtes, van 16GB, naar 32GB, tot aan 64GB. Daarnaast kun je de Acer Chromebook R 13 vanzelfsprekende koppelen aan je wifi-netwerk en is er ondersteuning voor bluetooth, versie 4.0. Naast een usb-aansluiting, is er ook een hdmi-aansluiting aanwezig. De camera aan de voorzijde is in staat beelden in 720p op te nemen. Er is geen camera aan de achterkant aanwezig. Verder beschikt de R 13 over een riante batterij, die zo’n twaalf uur moet meegaan, aldus de fabrikant.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Chromebook R 13 is vanaf nu te koop in Nederland, bij de onderstaande winkels, voor een prijs vanaf 449 euro.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.