Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Talk S (A1-734) verkrijgbaar in Europa; binnenkort in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2016, 13:01 CategorieAndroid

De Acer Iconia Talk S (A1-734) is al verkrijgbaar in delen van Europa en zal binnenkort ook in Nederland worden uitgebracht. Verwacht wordt dat de prijs dan op 169 euro zal uitkomen, aangezien de tablet in Italië voor die prijs verkrijgbaar is.

Acer Iconia Talk S

De Acer Iconia Talk S in al verkrijgbaar (in de voorverkoop) in Europa (onder andere in Italië) en zal binnenkort ook naar Nederland toe komen. In Italië heeft de tablet een verkoopadvies van 169 euro meegekregen en de verwachting is dat het apparaat in Nederland dezelfde prijs zal meekrijgen. De tablet met belmogelijkheden is in één kleurencombinatie beschikbaar en dat is de combinatie die je hierboven aantreft op de afbeelding: zwart met goud. Waarschijnlijk zal de Talk S ook in andere kleuren beschikbaar worden gesteld door Acer.

De Acer Iconia Talk S (A1-734) beschikt over een ips lcd-scherm van 7-inch, met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Dat betekent dat de pixeldichtheid neerkomt op een gemiddelde kwaliteit van 216 pixels per inch. Onder de motorkap zit een Mediatek MT8735 quadcore-processor (geklokt op 1,3GHz), evenals 2GB aan werkgeheugen en tot 32GB aan opslagruimte. Het besturingssysteem is Android 6.0 Marshmallow. De camera op de achterkant beschikt over dertien megapixel, terwijl de frontcamera het moet doen met twee megapixel.

Zodra de tablet in Nederland op voorraad is zetten we hem direct in onze tablet database. Hier kun je alle tablets, phablets en convertibles met elkaar vergelijken.

  • Delen:
Acer Iconia One 10 B3-A20
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.