Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Adobe lanceert twee applicaties op Android: Comp CC en Photoshop Sketch

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2016, 9:23 CategorieAndroid

Adobe heeft twee nieuwe applicaties gelanceerd op Android. Dit zijn de apps Comp CC en Photoshop Sketch, voor de creatievelingen onder ons. Met de eerstgenoemde app maak je designs voor print en online, en met de tweede kun je tekenen en schetsen.

Download Comp CC en Photoshop Sketch

Adobe heeft twee applicaties op Android uitgebracht. De eerste is Comp CC, een designtool waar je ontwerpen mee maakt voor print en online. De applicatie beschikt over verschillende templates, zoals Android-smartphones of -tablets, verschillende Apple-producten en meer. Het tekenen gaat gemakkelijk en het invoegen van allerlei andere elementen gaat ook verrassend goed op een smartphone of tablet. Ben je klaar met het ontwerp, dan kun je dat ook direct doorsturen naar programma’s als Photoshop, InDesign of Illustrator.

De tweede applicatie is Photoshop Sketch. Deze app lijkt op Comp CC, maar legt veel meer de nadruk op het schetsen en tekenen. Gebruikers krijgen toegang tot verschillende borstels, potloden en kleuren, evenals verschillende vormen die je gemakkelijk kunt invoegen. Daarnaast is het mogelijk verschillende lagen achter elkaar te zetten, net zoals dat ook in Photoshop kan, bijvoorbeeld. Adobe Illustrator Draw is overigens ook van een update voorzien, en biedt gebruikers nu meer opties met betrekking tot borstels aan.

  • Adobe Comp CC
  • Adobe Photoshop Sketch
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.