Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aflevering vier van Batman – The Telltale Series is nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 8:38 CategorieApplicaties

Telltale Games heeft dit weekend de vierde aflevering van Batman – The Telltale Series vrijgegeven op iOS, maar nog niet op Android. De aflevering heet Guardian of Gotham en in dit verhaal vinden we Bruce Wayne waar we z’n vijanden meestal vinden…

Download episode 4 van Batman: The Telltale Series

Dit weekend heeft spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games de vierde aflevering van Batman: The Telltale Series vrijgegeven voor iOS, maar nog niet voor Android. Daar is de game nog maar net verkrijgbaar en nu gratis te downloaden. Maar die speler lopen dus enkele weken achter als het om de nieuwste releases van de episodes gaat. iOS-bezitters hebben nu dus toegang tot die nieuwe aflevering, waar we Bruce Wayne, ook wel bekend als Batman, terugvinden op een locatie waar we meestal z’n grootste vijanden tekenkomen: Arkham Asylum.

In dit spel speel je niet alleen als de superheld, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman. Overigens is het ook zo dat de game losstaat van alle andere onlangs uitgebrachte media en dat betekent dat de verhaalschrijvers van Telltale Games heel veel vrijheid hebben gekregen in het schrijven van dit verhaal.

  • Batman: The Telltale Series
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.