Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel Idol 4S met Windows 10 komt niet naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2016, 13:20 CategorieWindows

Alcatel zal de Idol 4S met Windows 10 niet uitbrengen in Europa. Dat meldt Tweakers.net. De Idol 4S is een high-end phablet met een Snapdragon 820-processor.

Alcatel Frankrijk

Tweakers baseert zich op een bron van Alcatel Frankrijk. Op een vraag van een klant antwoordt Alcatel dat de Idol 4S niet naar Europa komt. Hij wordt wel in Amerika uitgebracht. Franse klanten reageren teleurgesteld. Bij navraag door Tweakers bij Alcatel Nederland, is bevestigd dat de phablet alleen aan de overzijde van de oceaan in de winkels komt te liggen.

Topspecs

Windows 10-fans zullen de beslissing van Alcatel betreuren, want de phablet heeft nogal wat in huis. Vorige week is het apparaat officieel onthuld. Het toestel bezit een 5,5-inch amoled-scherm met full hd-resolutie, de snelle Snapdragon 820-processor, 4Gb ram, 64GB opslaggeheugen plus een micro sdk-kaartsleuf, een 21-megapixelcamera achter en een 8-megapixelcamera voor. De phablet wordt opgeladen via een usb type-c poot en er zit een 3000 mAh accu in.

Androidversie

Nu Nederland deze Windows 10-versie van de Alcatel Idol 4S moet ontberen, wijzen wij erop dat er ook een Androidversie van deze phablet beschikbaar is, compleet met bijbehorende VR-bril. De hardware van deze phablet is wat meer bescheiden dan die van zijn Windowsbroer, maar het scherm bezit wel een veel hogere resolutie: 2560×1440 pixels. Dat hangt uiteraard samen met het feit dat je er op een nette manier van moet kunnen genieten in de optionele virtual realitybril.

Alcatel-Idol-4S

Onze hands-on van de Android-Idol 4S is hier te lezen. Onze volledige review met de virtual realitybril is hier terug te zien.

  • Delen:
Alcatel Idol 4S
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.