Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel onthult de Windows 10-versie van de Idol 4S

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2016, 16:11 CategorieWindows

Eerder waren er al geruchten over, maar nu is de kogel door de kerk: Alcatel heeft officieel de Alcatel Idol 4S met Windows onthuld. Deze versie heeft ietwat betere specs onder de motorkap gekregen, maar de resolutie van het scherm is wel omlaag gehaald.

Alcatel Idol 4S met Windows 10

Alcatel heeft al de Idol 4S gelanceerd, eerder dit jaar met Android. We hebben dat toestel gerecenseerd en zijn er goed over te spreken. Dat Alcatel nu een nieuwe versie van deze smartphone uitbrengt, is geen verrassing eigenlijk. Er waren al weken geruchten over dit apparaat, maar nu is de kogel dus door de kerk. Hoewel het toestel dezelfde naam draagt, zijn er wel grote verschillen tussen beide phablets. En dan hebben we het niet alleen over het besturingssysteem. Ook qua specificaties mag je een andere ervaring verwachten.

  • 5.5-inch amoled-scherm met een full hd resolutie
  • Quadcore Qualcomm Snapdragon 820 soc
  • 4GB aan werkgeheugen
  • 64GB interne opslagruimte (plus ondersteuning van micro-sd-kaarten tot 128GB)
  • 21 megapixel-camera met Sony IMX230-sensor
  • 8 megapixel-frontcamera met groothoeklens
  • Usb-type-c met Quick Charge
  • 3000mAh accu

Ook deze versie van de phablet wordt geleverd met een virtual reality-bril, al is nog niet duidelijk hoeveel virtual reality-ervaringen er beschikbaar zijn tijdens de lancering. Daarnaast ondersteunt de Idol 4S ook Windows 10 Continuum, maar dien je daar wel zelf de benodigde hardware voor in huis te halen. Ook is er een geïntegreerde vingerafdrukscanner aanwezig. Wanneer de Alcatel Idol 4S Pro naar Nederland komt, is momenteel bekend. De prijs is 469.99 dollar, wat omgerekend zo’n 426 euro is.

  • Delen:
Alcatel Idol 4S
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.