Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 7.0 Nougat komt eind dit jaar naar OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2016, 11:02 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat eigenaars van de OnePlus 3 eind dit jaar mogen rekenen op de release van Android 7.0 Nougat. De update zal voor het einde van het jaar worden vrijgegeven als een over-the-air-update voor iedereen.

Nougat voor de OnePlus 3

Eigenaars van de OnePlus 3 mogen dit jaar nog rekenen op de release van Android 7.0 Nougat voor het toestel. Dat heeft de verantwoordelijke voor de software, Brian Yoon, bekendgemaakt in een interview met Engadget. Voor het einde van het jaar zal de nieuwste versie van Android worden uitgerold naar iedereen, middels een over-the-air-update. Daarnaast heeft Yoon laten weten dat er deze maand nog een community build zal worden uitgebracht die is gebaseerd op Nougat, zodat early adopters ermee aan de gang kunnen.

Onlangs heeft OnePlus een grote verandering doorgevoerd aan de software-afdeling. Voorheen was er een OS voor China, het Hydrogen OS, en eentje voor de rest van de wereld, Oxygen OS. Beide systemen zijn nu samengevoegd, waardoor het ontwikkelproces versneld kan worden. De verwachting is dat andere fabrikant van Android-apparaten ook nog voor het einde van 2016 zullen aankomen met Android 7.0 Nougat voor hun systemen. Onder andere Samsung test momenteel de software in Zuid-Korea, middels het Samsung Beta Program.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.