Android 7.0 Nougat op Nexus 6P kan voor problemen zorgen

01 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
Google-Nexus-6P-opladen

Wanneer je Android 7.0 Nougat installeert op een Google Nexus 6P, dan kan dat helaas voor een vervelend probleem gaan zorgen. Het kan namelijk zijn dat de aan-uitknop niet meer reageert wanneer je een foto hebt gemaakt met het toestel.

Nexus 6P en Android 7.0 Nougat

Sommige eigenaars van de Google Nexus 6P hebben zich op internet, het forum Reddit, gemeld met problemen met het toestel. Het gaat om de phablets die zijn voorzien van de update naar Android 7.0 Nougat. Ook is er al een video opgedoken waarin het probleem wordt tentoongesteld door een YouTuber. De beste man legt uit wat het probleem is en wat die er al aan gedaan heeft het probleem op te lossen, maar op dit moment lijkt niets te helpen. Check ook vooral de onderstaande video van de videomaker.

In de video wordt uitgelegd dat wanneer er foto’s worden gemaakt met het toestel, het scherm ineens op zwart kan gaan en niet meer reageert op de knop waarmee je het toestel ontgrendeld. Vervolgens dien je de usb-kabel te pakken en die in het toestel te stoppen, waarna je moet wachten totdat het icoontje van de accu in beeld komt. Daarna reageert het apparaat weer zoals het hoort. Het helpt niet het toestel naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. Wel kan het helpen alvast over te stappen op Android 7.1.1, aldus Reddit.

Reacties (0)