Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple AirPods worden pas in januari gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2016, 9:38 CategorieAccessoires

Naar verluidt zullen de AirPods van Apple, draadloze oordoppen die gemakkelijk met Apple-systemen kunnen communiceren, in januari uitkomen. Aanvankelijk zouden de oordoppen in oktober van dit jaar worden gelanceerd, maar dat gaat niet meer gebeuren.

AirPods verschijnen in januari – gerucht

Apple heeft de draadloze oordoppen AirPods uitgesteld naar een onbekende datum. Aanvankelijk zou de accessoire in oktober van dit jaar worden gelanceerd, maar dat gaat dus niet gebeuren. Nu melden leveranciers, zo meldt het Chinese medium Economic Daily News, dat de oordoppen pas in januari van 2017 kunnen worden geleverd. Eerder was er nog een gerucht over een release in december van 2016, maar ook dat lijkt inmiddels onwaarschijnlijk. Apple heeft zelf nog geen nieuwe releasedatum naar buiten gebracht.

De reden dat nu wordt gedacht dat de AirPods in januari worden gelanceerd, is omdat de producent van de oordoppen, Inventec, in januari een hogere omzet verwacht. En dan lijkt het inderdaad een simpele optelsom te zijn. De AirPods hebben een accuduur van vijf uur meegekregen. Echter, ze worden geleverd met een speciaal doosje waar je ze in kunt stoppen. Die zijn niet alleen handig voor onderweg, ook kun je ze daarin opladen. Daar zit een accu in die de oordoppen tot 24 uur aan extra gebruikerstijd geven.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.