Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt iOS 10.1.1 uit voor iPhone en iPad met bugfixes

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2016, 9:22 CategorieiPad

Apple heeft maandagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem vrijgegeven voor iPhone en iPad: iOS 10.1.1. Deze update brengt voornamelijk bugfixes en prestatieverbeteringen met zich mee.

Download iOS 10.1.1

Apple heeft deze week iOS 10.1.1 vrijgegeven voor iPhone en iPad, in minder dan een week na de release van versie 10.1. Eén van de grootste bugfixes die de update met zich meebrengt heeft betrekking op de Gezondheids-app, die op één of andere manier geen data meer liet zien. Dat probleem is nu opgelost. Daarnaast heeft Apple nog een aantal andere problemen opgelost, die het bedrijf helaas niet genoemd heeft in de releasenotes. Over het algemeen moet de software op de apparaten nu een stuk soepeler gaan aanvoelen en werken.

iOS 10.1.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar iOS 10.1 geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air, en de iPad Air 2
  • iPad Pro en iPad Pro 9.7
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.