Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert applicatie Apple Support in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2016, 9:48 CategorieApplicaties

Apple heeft een nieuwe applicatie gelanceerd in Nederland: Apple Support. Met de app kan het bedrijf consumenten op afstand van dienst zijn. Qua design en functionaliteit lijkt de app ontzettend veel op de Apple-website waar je naartoe kunt gaan voor hulp.

Download Apple Support

Apple heeft een nieuwe applicatie gelanceerd in de App Store: Apple Support. Wanneer iOS-bezitters, die tenminste iOS 9 hebben geïnstalleerd, de app downloaden, dan kunnen zij op die manier contact zoeken met de fabrikant. Qua design en functionaliteit lijkt Support ontzettend veel op de website waar Apple dezelfde hulp aanbiedt. Je vindt er een lijst met apparaten die je hebt aangeschaft en vindt er opties met betrekking tot een eventuele reparatie. Ook kun je binnen de applicatie chatten met Apple-medewerkers van de support staff.

Daarnaast is er een tab voor het inzien van ingediende reparatieverzoeken en kun je er meer informatie in vinden over het onderhouden van je Apple-producten. Het ziet er naar uit dat Apple Support momenteel alleen in Nederland is gelanceerd. Dat kan betekenen dat Apple de software in ons land wil testen, voordat de rest van de wereld toegang krijgt tot de app. Voordat de app werd gelanceerd, bestonden er al geruchten over de lancering van de applicatie. Apple zelf heeft Support officieel nog niet aangekondigd.

  • Apple Support
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.