‘Apple lanceert volgend jaar twee iPhones met 5,5″-scherm’

16 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
iphone-concept-art-retina

Naar verluidt zal Apple in 2017 twee iPhones gaan uitbrengen die zijn voorzien van een scherm van tenminste 5,5-inch. Eén van die varianten van de populaire iPhone zal een oled-scherm gaan krijgen, denkt Apple-analist Ming-Chi Kuo.

iPhones van 2017: twee varianten van 5,5-inch

Apple zal volgend jaar waarschijnlijk twee iPhones gaan uitbrengen die een schermformaat hebben van tenminste 5,5-inch. Eén versie zal dan worden geleverd met een oled-scherm, meldt Apple-analist Ming-Chu Kuo van het bedrijf KGI Securities. Dit is niet de eerste keer dat Kuo het oled-scherm voor de nieuwe iPhone noemt. Eerder dit jaar deed de analist namelijk dezelfde voorspelling; het lijkt er dus op dat de beste man heilig geloof in een toekomst waarin Apple gebruikmaakt van oled-schermen. Apple heeft hier niet op gereageerd.

Daarnaast zijn er ook al eerder geruchten verschenen over het idee dat Apple volgend jaar niet twee, maar drie iPhones zou willen uitbrengen. Het zou gaan om twee phablets (grote smartphones met een schermformaat van tenminste 5,5-inch) en een regulier model, met een scherm van 4,7-inch. Er wordt verder nog niets gezegd over de vorm van de nieuwe iPhone. Er is geen woord gerept over een scherm dat over de randen doorloopt, bijvoorbeeld. Wel leeft de gedachte dat Apple volledig zal overstappen op een glazen design voor de phones.

Reacties (0)