Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apps zijn begin volgend jaar te resetten op Windows 10 Mobile

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 9:37 CategorieWindows

Uit een nieuwe preview build van Windows 10 Mobile blijkt dat Microsoft gebruikers straks apps ook laat resetten op het mobiele systeem. De optie wordt hoogstwaarschijnlijk toegevoegd aan Windows 10 Mobile wanneer de Creators Update verschijnt.

Apps resetten op Windows 10 Mobile

Wanneer een app niet lekker werkt op Windows 10 Mobile, dan is er tot nog toe geen mogelijkheid de app opnieuw in te stellen zonder die helemaal van je apparaat te verwijderen. Dat is natuurlijk vervelend en daarom werkt Microsoft nu aan een oplossing, die mogelijk met de release van de Creators Update geïntroduceerd zal worden. Gebruikers zouden namelijk vanaf begin volgend jaar apps kunnen resetten, zonder ze te hoeven verwijderen. Binnen de instellingen van een app kom je straks een extra resetknop tegen waarmee dat zal kunnen.

Daarnaast zal er nog het één en ander veranderen binnen de geheugensectie op je smartphone, phablet of kleine tablet met Windows 10 Mobile, meldt de Italiaanse website Aggiornamenti Lumia.

  • Het geheugenbeheer zal straks geen onderscheid meer maken tussen de verschillende categorieën (Games & Apps, systeem, et cetera), maar alleen de kleur weergeven die je hebt ingesteld voor het systeem;
  • Het systeem kan laten zien welke apps en processen de meeste ruimte innemen of data verbruiken.

Het wachten is nu op de release van de Creators Update voor het mobiele besturingssysteem.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.