Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asphalt Xtreme is een off-road racing game voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2016, 10:40 CategorieAndroid

Gameloft heeft deze week Asphalt Xtreme uitgebracht op Android en iOS, die de serie naar het off-road racegenre brengt. De game is gratis te downloaden op beide platformen, maar bevat wel digitale aankopen.

Download Asphalt Xtreme

Gameloft heeft deze week Asphalt Xtreme wereldwijd uitgebracht. Asphalt is een populaire raceserie en de titel Xtreme brengt ons voor het eerst in het genre van off-road racing. Je krijgt toegang tot zeven verschillende categorieën van off-road-wagens, waaronder buggy’s, rallyauto’s, SUV’s en vrachtwagens. Spelers zijn in staat om van het circuit af te rijden en een eigen pad te zoeken, in de 35 beschikbare auto’s van fabrikanten als Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Predator, Dodge, Chevrolet en meer. Ook kun je die wagens allemaal upgraden.

De circuits zullen ook behoorlijk gevarieerd zijn. Zo race je in ijzige omgevingen als gletsjers, in warme omgevingen zoals woestijnen, maar ook in jungles en nog veel meer omgevingen. Er zijn vijf verschillende modi, die zo’n vierhonderd carrière-evenementen en vijfhonderd uitdagingen met zich meebrengen. Ook worden er tijdelijke evenement georganiseerd en mag je rekenen op een online multiplayer tot achter spelers. Asphalt Xtreme is nu gratis te downloaden voor zowel Android als iOS, maar bevat wel enkele digitale aankopen.

  • Asphalt Xtreme
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.